Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

RS 500+@65thTRENTO-BONDONE HILLCLIMB 2015.

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η ομάδα μας θα συμμετάσχει στην μεγαλύτερη(18χλμ!!!) και καλύτερη ανάβαση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος  FIA 65o Trento Bondone, Cronoscalate, στις 4 και 5 Ιουλίου 2015.
Από το 2007 που πήγα για πρώτη φορά σαν θεατής σε Ανάβαση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την ομάδα του Φίλου Μ.Ξανθάκου,μου σφηνώθηκε η ιδέα της συμμετοχής σε μία τέτοια Ανάβαση.  Μετά από πολλές προσπάθειες να οργανωθεί μια τέτοια  συμμετοχή με την βοήθεια πολλών καλών φίλων,το όνειρο αρχίζει  σιγά-σιγά να γίνεται πραγματικότητα.Οι θυσίες πολλές.Λίγες συμμετοχές  σε αγώνες τα προηγούμενα δύο χρόνια ώστε να εξοικονομηθούν οι πόροι (μην ξεχνάμε και την  οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας) για το πανάκριβο ταξίδι στα βόρεια της Ιταλίας , πολλά  ακριβά ανταλλακτικά,και ατελείωτες εργατοώρες για να έρθει το αυτοκίνητο στην καλύτερη του μορφή και να δουλέψει τέλεια στις 144 στροφές της Ανάβασης.
Σκοπός μας μία σοβαρή και αξιοπρεπής παρουσία της ομάδας μας που υποστηρίζει ένα αυτοκίνητο της ομάδας Ε(Cosworth RS 500+), φτιαγμένο από Ελληνικά χέρια ανάμεσα στους καλύτερους οδηγούς και αυτοκίνητα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αναβάσεων.
Ξεκινάμε λοιπόν, με αστείρευτο κέφι,την 1η Ιουλίου, άλλοι με αεροπλάνο και άλλοι με καράβι για τον αγώνα της χρονιάς.Μαζί με την ομάδα του Μ.Ξανθάκου που έχει τρομερή εμπειρία και κορυφαία αποτελέσματα στον συγκεκριμένο αγώνα θα δώσουμε Ελληνικό χρώμα στα pits και σίγουρα όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Πολλές φωτό και σχόλια στο www.rs500plus.blogspot.com και στην σελίδα μας στο facebook.
Nick Plessas

Trento-Bondone 2015........ερχόμαστε...!!!